Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

A felhasználók böngészési előzményeit és más személyes információit is veszélybe sodorta az AVG automatikusan települő böngészőkiegészítője. A Web Tuneup által használt hibás API-kat a Google biztonsági kutatói fedezték fel.
Újabb biztonsági kockázatot jelentő böngészőkiegészítő jelent meg a láthatáron, ráadásul épp a biztonsági szoftvereiről ismert AVG gondozásában. A vállalat AVG Web Tuneup névre hallgató kiegészítője által jelentett veszélyekre a Google Security Research biztonsági kutatói hívták fel a figyelmet.

Bejelentette az Flasht kiadó Adobe, hogy ezentúl inkább az alternatív megoldások használatára bátorítja a tartalom-előállítókat. Ez elsősorban azt jelenti, hogy a cég is elismeri, hogy a saját technológiája helyett a HTML5-öt lenne célszerűbb erőltetni mint új sztenderdet.

Azaz mit lehet tudni a weboldalak Cookie használatának szabályozásával kapcsolatban. Az alábbi írásban összeszedtem minden fellelhető információt a témában.

A Google bejelentette, hogy jövő év áprilisától a Chrome böngésző a gyártók hasonló lépéseit követve nem támogatja tovább a Windows XP és Windows Vista operációs rendszereket, illetve kiesik a támogatási körből az OS X 10.6 Snow Leopard, a 10.7 Lion, valamint 10.8 Mountain Lion is. Ez a szokásosat jelenti: a szoftver továbbra is működni fog, de nem kap további frissítéseket és javításokat, ezért Marc Pawliger, Chrome fejlesztési vezetője minden felhasználót arra biztat, hogy váltsanak újabb operációs rendszerre.

Több hasonló megkeresés kapcsán úgy döntöttünk érdemes lenne egy afféle GYIK oldalt létrehozni, ahol a legáltalánosabban előforduló problémákra találhat megoldást minden Partnerünk.